Els nostres serveis

Què oferim?

El nostre producte es mou entre la fotografia i el disseny multimèdia.

Fotografia 360º. La manera més completa de mostrar un espai. L’usuari podrà veure’l i moure's cap a totes direccions, en 360º i de forma interactiva. Permet extres (so direccional, efectes de llum, incrustació de vídeos,...). És reproduïble des dels dispositius mòbils habituals.

Visites virtuals (tours virtuals). Permeten mostrar un espai més ampli a través d’un recorregut generat a partir d’enllaçar dues o més panoràmiques de 360º. Es navega mitjançant thumbnails, fletxes, plànols, esquemes...).

Gigafotografia. És una imatge d’altíssima resolució, resultant de la unió de moltes fotografies. Permet compartir un punt concret de la imatge final a través de Facebook i Twitter.

Imatge giratòria (object VR). Tècnica per a mostrar un objecte al complet. Permet a l’usuari fer-lo girar sobre un mateix eix per mirar-ne totes les cares.

Vídeo 360º. Vídeo interactiu en 360º. Actualment ja és reproduïble des de Youtube.

Fotografia i vídeo aeri 360º. Imatges i vídeos gravats des de drones, helicòpters o globus aerostàtics. El resultat és espectacular. L’usuari té la sensació de levitar i tenir un punt de vista privilegiat, alhora que pot voltar la mirada cap a on vulgui.

Fotografia 3d. Producció d'imatges 3D a partir de mesclar dos punts de vista paral·lels. També es pot simular l'efecte de 3D a partir d’una sola imatge. Es necessiten ulleres anaglífiques per visualitzar-les.

Projectes fotogràfics innovadors i interactius.
Elaboració, en definitiva, de qualsevol projecte que es presti a utilitzar noves tecnologies del camp de la imatge i la multimèdia.